Pokličite nas: +386 (0)590 500 30

Pišite nam: info@monotro.si

mag. Uroš Škufca

mag. Uroš Škufca, univ. dipl. prav., dipl. upr. org. je po poklicu univerzitetni diplomirani pravnik (1998), diplomirani upravni organizator (1999), višji upravni delavec (1997) ter magister informacijsko – upravljalskih znanosti (2002).

Poklicno kariero je začel na Centru Vlade RS za informatiko v letu 1997, sedaj pa je zaposlen v družbi Praetor d.o.o. kot direktor.

Ima več kot 23 let izkušenj na področju javnega naročanja in javno-zasebnih partnerstev, letno sodeluje ali svetuje pri več kot 100 javnih naročilih na področju nabave blaga, storitev in gradenj, zaradi česar ima bogate izkušnje na vseh področjih javnega naročanja.

Področje javnega naročanja nadgrajuje s poznavanjem elektronskega poslovanja in svetuje pri razvoju različnih informacijskih sistemov (eponudbe.si, edrazbe.si, nakupi.okvirni.si, poleti.okvirni.si, sodnedrazbe.si, ereference.si).

Od začetka kariere tudi aktivno dela na področju javnega naročanja kot predavatelj in moderator na številnih posvetih, konferencah, seminarjih in delavnicah. Je soavtor nekaj knjig in priročnikov s področja javnega naročanja ter avtor več deset člankov v zbornikih in revijah, njegova bibliografija obsega več kot 100 prispevkov in člankov.