Pokličite nas: +386 (0)590 500 30

Pišite nam: info@monotro.si

Janez Hudovernik

Janez Hudovernik, dipl.ing., ICF Associate Certified Coach, je svoje izkušnje v prodaji, marketingu in vodenju začel pridobivati v podjetjih IBM Slovenija d.o.o., in LIP Bled d.d.

Svoje izkušnje je nadgradil s podiplomskim študijem na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, študijem menedžmenta na Centru Brdo ter številnih usposabljanjih doma in v tujini. Trenutno dela doktorat na Fakulteti za družbene vede v Kranju.

Danes vodi svetovalni podjetji Persolog danadria d.o.o. in Pro Acta d.o.o., in je licencni partner podjetja Human Performance Institute in Persolog GmbH. S svojim timom predava in svetuje številnim podjetjem v slovenskem in mednarodnem prostoru.

Poslovne in strokovne izkušnje na področju človekovega doseganja je nabiral pri delu z vrhunskimi prodajalci in menedžerji ter športniki tako v Sloveniji kot tudi v državah Srednje Evrope.

Je nosilec licenc podjetja persolog International in master trener za Persolog model DISK za področje nekdanje Jugoslavije, kot tudi nosilec licence podjetja Human Performance Institute za izvajanje seminarjev na temo Moč polne angažiranosti (Power of Full Engagement), kot tudi usposobljeni trener za izvajanje coachinga ter seminarjev po metodi SPIN® za področje ex-yu. Je avtor številnih člankov na temo uspešnosti v prodaji in soavtor knjige (z g. Brianom Tracyjem) Kako zgraditi zmagovalni prodajni tim.