Pokličite nas: +386 (0)590 500 30

Pišite nam: info@monotro.si

mag. Irena Deželak

Mag. Irena Deželak, je avtorica in soavtorica ter predavateljica programov s področja vodenja zaposlenih, uspešnega motiviranja, učinkovitega poslovnega komuniciranja, timskega dela, prodaje ter organizacije časa.

Vse svoje življenje dela z ljudmi in za ljudi. Sodeluje z njimi, jih vodi, poučuje, svetuje, piše zanje, z njimi izvaja projekte… Verjame, da so ljudje bistvena sestavina vsakega procesa. Kapital in ideje so po njenem prepričanju šele začetek vsake zgodbe, rdeča nit in resnični ustvarjalci dodane vrednosti pa so ljudje.

Bila je pionirka pri uvajanju letnih razvojnih pogovorov v svojih delovnih sredinah, ki jih izvaja že od leta 1999.

Magistrirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani na področju poslovodenja in organizacije z izdelanim magistrskim delom z naslovom »Izbira načina vodenja različnih sodelavcev«.

Kot poslovna svetovalka in vodja oddelka v Abanki Vipa d.d. je bila več let zadolžena za vodenje večjega števila ljudi. Opravljanje funkcije skrbnika znanja in direktorice kadrovske službe v skupini Sportina Group, jo je obogatilo še z izkušnjami ravnanja s človekovimi zmožnostmi.

Na svoji poklicni poti se stalno samoizobražuje in izobražuje predvsem na področju vodenja ljudi, motivacije, organizacije časa, prodaje in komuniciranja pri domačih in tujih izobraževalcih. Odlikujejo jo dvajsetletne praktične izkušnje pri delu z ljudmi, kar več kot spretno vnaša v svoje seminarje in delavnice.

Slušatelji njenih predavanj so navdušeni nad praktičnimi nasveti za poslovni in osebni uspeh. Je oseba, ki izžareva dobro voljo, pozitivno energijo in zaupanje v ljudi. Zase pravi, da ni predavateljica, le pogovarja se rada z ljudmi o rešitvah, ki v praksi delujejo. Na višji strokovni šoli Gea College je predavateljica in nosilka študijskega predmeta Poslovno komuniciranje.

Od leta 2000 je izvedla je že več kot 2.000 predavanj, seminarjev, treningov in delavnic, sodelovala na konferencah in kongresih.

Do sedaj je imela priložnost sodelovati z več kot 350 slovenskimi podjetji in organizacijami.

Število njenih slušateljev presega število 40.000.

Je ena najboljših poslovnih trenerk v Sloveniji.