Pokličite nas: +386 (0)590 500 30

Pišite nam: info@monotro.si

Andreja Samec Koderman

Andreja Samec Koderman je specializirana za razvoj in vzpostavitev optimalnih kadrovskih procesov v podjetju ter v uvajanju fleksibilne sistemizacije, kompetenčnih modelov in sodobnih pristopov razvoja kadrov.

Andreja S. Koderman je partner Kadrovske asistence in direktorica Pravne asistence. Na svojem področju dela je strokovnjakinja za vzpostavljanje delovnopravnih temeljev in razvoj HRM-ja. Je zagovornica načela, da je urejeno delovno pravno področje v podjetju odskočna deska za nadaljnji management zaposlenih.

Svetuje na področju razvoja kadrovske funkcije v podjetjih in upravljanja s človeškimi viri, delovno pravne zakonodaje, selekcije kadrov, profiliranja zaposlenih ter razvoja in vpeljevanja motivacijskega sistema nagrajevanja.

Leta 2015 je v indijskem Mumbaju na Svetovnem kongresu za razvoj človeških virov kot prva Slovenka prejela eno najprestižnejših nagrad za področje vodenje in razvijanja talentov (Talent Acquisition Leadership Award), ki jo posameznik lahko prejme za svoje delo. To isto nagrado je ponovno prevzela leta 2017.

Kot mednarodna predavateljica je leta 2015 predavala na Svetovni IFTDO konferenci v Maleziji in leta 2020 na mednarodni spletni konferenci ARTDO.