"Nihče ne ve toliko slabega o nas, kakor mi sami - in nihče kljub temu ne misli tako dobro o nas, kakor mi sami."
Schontan

Ponudba izobraževanj 

Prijave, naročanje 

Vabimo 

Zavezani uslužnosti 

Kdo smo 

 
   
   
   



mag. Rosana Lemut Strle
partnerica v odvetniški pisarni Pirc-Musar.

več ->

 
   

popust

Dodatne informacije:
Maja Habjan,

Vodja projektov

Tel.: +386(0)590 500 30
Fax: +386(0)590 500 31
E-pošta: maja.habjan@monotro.si

Varstvo osebnih podatkov
za hotelirje -

kar morate vedeti že danes

katere novosti s 25. majem 2018 prinaša
nova Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (GDPR), ki je po letu 1995 revolucija na tem področju



PROGRAM IZOBRAŽEVANJA


1. Pravna skladnost s Splošno uredbo 2016/679 o varstvu osebnih podatkov

  • spremembe glede na Direktivo 95/46/ES in ZVOP-1,
  • načela obdelave osebnih podatkov,
  • obveznosti upravljavcev,
  • pravice posameznikov.

2. Potrebne organizacijske prilagoditve obdelave osebnih podatkov v hotelih

  • pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov,
  • evidence dejavnosti obdelave osebnih podatkov,
  • koraki do dejanske skladnosti obdelave (različne analize tveganj),
  • potrebni dokumenti: politike zasebnosti (delo zaposlenih, uporaba spleta s strani gostov in tretjih...), obvestila o obdelavi osebnih podatkovplošne uredbe), drugi notranji akti (vprašanje zavarovanja osebnih podatkov, videonadzora, prepuščanja osebnih podatkov v pogodbeno obdelavo in podobdelavo...).

3. Razprava in vprašanja




Zakaj


Sprememb na področju varstva osebnih podatkov je precej, procese obdelav je potrebno prilagoditi novi uredbi.

Predavateljica pa bo spregovorila tudi o prihajajočem novem slovenskem zakonu o varstvu osebnih podatkov, ki bo nadomestil sedanj veljavnega.
V njem je nekaj posebnosti tudi v zvezi z neposrednim trženjem.

Za koga


Seminar je namenjen:
  • vsem skrbnikom zbirk v turističnih podjetjih,
  • vodjem pravnih in kadrovskih služb,
  • vodjem marketinga,
  • skrbnikom družbenih omrežij podjetij v turizmu,
  • direktorjem, ki morajo vedeti, kaj v poslovanje njihovih podjetij prinaša nova evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.

Kdaj


Četrtek, 19. aprila 2018, od 9.00 do 13.00.




Cena


198,00 EUR + DDV in vključuje:
  • predavanje,
  • strokovno gradivo,
  • potrdilo o udeležbi,
  • prigrizke in napitke med odmorom.

Popust

  • 10% popust vam priznamo, če ste se že udeležili naših izobraževanj,

  • 20% popust vam priznamo, za vsakega drugega in naslednje udeležence s strani istega naročnika.

Kje


Strokovni seminar se bo izvajal v Ljubljani, v M hotelu, na Derčevi ulici 4.

Kako do tja?

 
popust


za vsakega naslednjega udeleženca

popust


program prilagodimo vašim željam

popust


naročite se na
e-novice.

popust

Povejte idejo in dobra Vam prinese nagrado

popust


Z veseljem se bomo pogovorili o vasih potrebah!

MONOTRO / Razvojni center strokovnih izobraževanj, Vse pravice pridržane, © Copyright 2007