»Nikoli ne tekmujem z nikomer razen sama s sabo. Moj cilj je premagati moj zadnji nastop.«
Celine Dion

Ponudba izobraževanj  

Prijave, naročanje 

Vabimo 

Zavezani uslužnosti 

Kdo smo 

 
   

 
   
 

Kdo smo

V tej rubriki vam predstavljamo našo ekipo, ki skrbi za ustvarjanje ponudbe, njihovo predstavitev in za poslovanje našega podjetja.

Občasno se nam poleg predavateljske ekipe, ki se stalno širi pridružujejo tudi drugi zunanji strokovni sodelavci, ki pomagajo soustvarjati naš program in uresničevati naše poslanstvo.

Srce našega dela smo:

Tedja Trojar - vodja ekipe

popustVodja izobraževalnega centra


Na področju izobraževanja dela že od svojih študentskih dni. Sprva kot profesorica matematike, sredi 90-ih pa jo je pot zanesla v izobraževanje odraslih.

V svojem delu se je leta izpopolnjevala pri vodenju tako krajših kot daljših usposabljanj, kjer je z ekipo sodelavcev razvila mnogo različnih in novih programov, katere je obiskovalo tisoče posameznikov. Tudi njeno mednarodno udejstvovanje je želo mnogo sadov in uspehov v preteklih letih. Dejavna je bila pri postavitvi sistema za izvajanje formalnih izobraževanj v Sloveniji (srednje in višješolskih programov) ter v sodelovanju z uglednimi državnimi in gospodarskimi inštitucijami v Sloveniji.

Čeprav je bila imenovana predavateljica za višješolski predmet Poslovna matematika s statistiko, ji vsebina ni več predstavljala izziva. Kasneje se je usmerila v predavanja  na področjih komunikacije in osebnostnega razvoja.

Stalno se izpopolnjuje ter izobražuje tako iz vsebin svojega poklicnega dela kot tudi osebnostnega napredka pri različnih priznanih učiteljih.

Maja Habjan - vodja projektov

popustVodja projektov


Njene izjemne kakovosti so bile ključne, ko so jo pred nekaj leti povabili k soustvarjanju izobraževanja, organizaciji in izvedbi programov za odrasle. Mnogim posameznikom je s svojim delom in vzpodbujanjem pomagala do pridobitve javno veljavnih listin; novega poklica ali višje stopnje izobrazbe.

V preteklih letih je bila pomemben soustvarjalec pri izvajanju poklicnih matur srednješolskega strokovnega programa Ekonomski tehnik in koordinaciji verificiranih programov Gospodarske zbornice Slovenije. Zadnje leto se ukvarja predvsem s spremljanjem Zakonodaje ter uvajanjam praktičnih, kratkih oblik usposabljanj.

Poleg organizacijskega dela izobraževanja stalno izpopolnjuje sistem celotnega poslovanja; od dodelave do priprave novih informacijskih orodij do učinkovitejše logistike.

Je navdušena popotnica.

Helena Tomšič - vodja računovodstva in financ

popustVodja računovodstva in financ

 

Ker se zaveda, da je življenje minljivo ga zajema s polno žlico. Da je vsaka sekunda, ki jo zapraviš za jezo, izgubljena sekunda sreče, ki je ne moreš dobiti več nazaj, se z leti še bolj zaveda naša finančna podpora Primorka Helena Tomšič. Pravi, da neuresničljivih želja ni! Če je želja dovolj velika in volja močna, se vedno najde tudi pot.
Pozitivnost, energija in svoboden duh pa naredijo tudi še bolj dolgočasno dejavnost, kot je računovodenje, zanimivo in pestro. Ekonomistka, ki se vedno rada nauči še kaj, vsakdan rada zapolni z različnimi športnimi dejavnostmi, in kot inštruktorica skupinskih vadb svojo energijo prenaša tudi na svoje vadeče.


Aktivno se udeležuje različnih seminarjev s področja davčne zakonodaje.


Boni - "deklica za vse"

popustpsička, pasme Bolonjski bišon

 

Najbolj prijazen kuža na svetu!

Vsako jutro nas razveseli ob prihodu in je sploh najčudovitejši član našega teama. V stresnih situacijah nas sprošča, nam s svojo igrivostjo popestri marsikateri trenutek in je stalno kreativna v svojih prizadevanjih, da nas razvedri, nasmeje in »pocrklja«.

Monotro smo ljudje:

-> Kdo smo

-> Kaj delamo

-> Kraj izobraževanj

-> Uradni podatki

-> Kontakt

 
popust


za vsakega naslednjega udeleženca

popust


program prilagodimo vašim željam

popust


naročite se na
e-novice.

popust

Povejte idejo in dobra Vam prinese nagrado

popust


Z veseljem se bomo pogovorili o vasih potrebah!

MONOTRO / Razvojni center strokovnih izobraževanj, Vse pravice pridržane, © Copyright 2007