Pokličite nas: +386 (0)590 500 30

Pišite nam: info@monotro.si

Varstvo osebnih podatkov za hotelirje

Kdaj:

Cena:

Predavateljica:

trenutno ni razpisanega termina

198 € + DDV

mag. Rosana Lemut Strle

Kdaj: trenutno ni razpisanega termina

Cena: 198 € + DDV

Predavateljica: mag. Rosana Lemut Strle

Sprememb na področju varstva osebnih podatkov je precej, procese obdelav je potrebno prilagoditi novi uredbi.

Predavateljica pa bo spregovorila tudi o prihajajočem novem slovenskem zakonu o varstvu osebnih podatkov, ki bo nadomestil sedanj veljavnega.
V njem je nekaj posebnosti tudi v zvezi z neposrednim trženjem.
1. Pravna skladnost s Splošno uredbo 2016/679 o varstvu osebnih podatkov
  • spremembe glede na Direktivo 95/46/ES in ZVOP-1,
  • načela obdelave osebnih podatkov,
  • obveznosti upravljavcev,
  • pravice posameznikov.

2. Potrebne organizacijske prilagoditve obdelave osebnih podatkov v hotelih
  • pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov,
  • evidence dejavnosti obdelave osebnih podatkov,
  • koraki do dejanske skladnosti obdelave (različne analize tveganj),
  • potrebni dokumenti: politike zasebnosti (delo zaposlenih, uporaba spleta s strani gostov in tretjih…), obvestila o obdelavi osebnih podatkovplošne uredbe), drugi notranji akti (vprašanje zavarovanja osebnih podatkov, videonadzora, prepuščanja osebnih podatkov v pogodbeno obdelavo in podobdelavo…).

3. Razprava in vprašanja
Seminar je namenjen:
  • vsem skrbnikom zbirk v turističnih podjetjih,
  • vodjem pravnih in kadrovskih služb,
  • vodjem marketinga,
  • skrbnikom družbenih omrežij podjetij v turizmu,
  • direktorjem, ki morajo vedeti, kaj v poslovanje njihovih podjetij prinaša nova evropska splošna uredba o varstvu osebnih podatkov.
Kdaj

Trenutno ni razpisanega termina.
Cena

198 € + DDV in vključuje:
  • predavanje,
  • strokovno gradivo,
  • potrdilo o udeležbi,
  • prigrizke in napitke med odmorom.

Popusti
  • 10% popust vam priznamo, če ste se že udeležili naših izobraževanj,
  • 20% popust vam priznamo, za vsakega drugega in naslednje udeležence s strani istega naročnika.

Maja Habjan, vodja projektov

Tel.: +386(0)590 500 30
Faks: +386(0)590 500 31
E-pošta: maja.habjan@monotro.si