Weekend Music Lessons
Vsebina seminarja

Pokličite nas: +386 (0)590 500 30

Pišite nam: info@monotro.si

Weekend Music Lessons

£148,50 + ddv

About this course

Delodajalec je dolžan izplačevati potne stroške svojim zaposlenim skladno z veljavnimi delovnopravnimi akti.

Pa veste, v kakšni višini ste dolžni izplačevati potne stroške vašim zaposlenim? Kaj pa davčni vidik izplačila potnih stroškov – kdaj so le-ti obdavčeni?

Na seminarju bomo obravnavali tudi novosti v zvezi s povračili stroškovpri začasni napotitvi na delo v tujino.

Seminar je zasnovan zelo praktično, tako da bomo na njem obravnavaliveliko praktičnih primerov, odgovorili pa bomo tudi na vprašanja iz vaše prakse. fermentum nunc.

Podrobne info

Za koga?

Seminar je namenjen:

 • vsem, ki kontrolirate ali izplačujete potne stroške zaposlenim,
 • kot tudi vsem ostalim, ki se ukvarjate s področji, ki so zajeta v programu seminarja.

Seminar je primeren za zaposlene gospodarskih družbahsamostojne podjetnike in tudi za javni sektor.

Cena in popusti?

poseben 25% popust
na ceno

198,00 EUR + DDV

Cena sedaj znaša
148,50 EUR + DDV
in vključuje:

 • predavanje,
 • strokovno gradivo v obliki skripte,
 • potrdilo o udeležbi in
 • prigrizke in napitke med odmorom.
Splošni pogoji?

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji

Splošni pogoji za udeležbo in plačilo izobraževanja:

 • udeleženec je dolžan prvi dan izobraževanja predložiti organizatorju dokazilo o plačilu;
 • organizacije javnega sektorja kotizacijo poravnajo na podlagi izstavljenega računa v roku 30 dni,
 • prijava je dokončna, ko prispe v MONOTRO.

Prijave in odjave

V primeru, da se izbranega programa, na katerega ste prijavljeni in za katerega imate poravnane stroške šolnine, ne morete udeležiti, se lahko namesto vas programa v istem terminu udeleži nekdo drug.

Morebitne odjave sprejemamo samo pisno, in sicer:

 • skrajni rok za odjavo sta DVA delovna dneva pred pričetkomseminarja;
 • pri morebitni kasnejši odjavi oziroma če se programa na dan izvedbe ne udeležite, vašo odsotnost smatramo kot odpoved in zaračunamo celotno kotizacijo.

UPRAVIČENOST ODPOVEDI UDELEŽBE
V primeru odpovedi udeležbe na dan seminarja, vam  odpoved brez stroškov, opredeljenih v teh splošnih pogojih poslovanja, priznamo na podlagi verodostojnega dokazila o upravičenosti izostanka (zdravstveni razlogi,…).

Način plačil

Ko prejmemo Vašo prijavnico na izobraževanje, Vas obvestimo o vseh podrobnostih ter načinu plačila.

Kotizacijo za izobraževanje načeloma poravnate do začetka izobraževanja na poslovni račun št. 02068-0254513096 odprt pri NLB d.d., v okno sklic pa zapišete davčno številko plačnika.

Obročna odplačila

V primeru, da gre za daljša izobraževanja, kjer je kotizacija višja, omogočamo tudi plačilo na več obrokov.

Za podroben dogovor nas prosim pokličite in dogovorili se bomo o možnosti, ki je sprejemljiva za obe strani.

Ugodnosti*

Popust na zvestobo* – 10%

V zahvalo za zaupanje ga podarjamo vsem, ki ste že bili udeleženci kateregakoli našega izobraževanja (osebe ali naročniki – podjetja, organizacije).

Popust na sodelavce* – 20%

Podarimo ga vsakemu drugemu in naslednjim udeležencem iz iste organizacije, zato vzpodbudite tudi svoje sodelavce, da se vam pridružijo.

*Ugodnosti NE VELJAJO za 2-dnevno usposabljanje nepremičninskih posrednikov, seminarje v akciji, izobraževanja v Centru za napredek in seminarje, ki jih organiziramo v sodelovanju.

Prijava?

Pri ferri lorem ea, ei feugiat democritum mei. Vide veri nec cu. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit.

Course Curriculum

Vsebina seminarja

Katera je ustrezna višina potnih stroškov z delovnopravnega vidika za zaposlene v gospodarstvu in javnem sektorju (kolektivne pogodbe in notranji akti delodajalca); novosti v letu 2018 v zvezi s povračili stroškov pri začasni napotitvi na delo v tujino (kdaj izplačamo dnevnico, kdaj povračilo prehrane med delom, kdaj stroške prevoza na delo, kdaj kilometrino,…); kako izpolnimo potni nalog (praktični zgledi); v kakšni višini izplačujemo potne stroške skladno z Uredbo o davčni obravnavi povračil stroškov in drugih dohodkov iz delovnega razmerja; kako uporabljamo Uredbo o povračilu stroškov za službena potovanja v tujino; vloga in pomen internega pravilnika o potnih stroških; kako izpolnimo obračun potnih stroškov, katere priloge so obvezne (praktični zgledi); v kakšni višini izplačujemo kilometrino in dnevnice (praktični zgledi); davčna obravnava povračila stroškov za nakup vinjete za privatna vozila; evidenca o uporabi službenih vozil (knjiga voženj); posebnosti pri izplačevanju potnih stroškov študentom, poslovodjem, prokuristom, članom društev…; kdaj in kako obračunavamo bonitete pri službenih vozilih; aktualna pojasnila FURS.

Reviews

5
1 Rating

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0

Comments

 • Craig Murphy
  3. avgusta, 2017

  Numquam tacimates nec ut, quis civibus minimum an mel. Erant audiam convenire ei vim, at sea vitae invidunt quaestio. Ea mei albucius assueverit, his atqui indoctum id, duo id denique sapientem. Ut rebum complectitur consequuntur mel. Vim at nostrum suscipiantur.